Skin Up® - en revolutionerande nyhet inom anti-ageing


 

Äntligen har Skin Up nått den svenska marknaden – vattenbaserad fuktgivare innehållande de mest omtalade aktiva anti-ageing ingredienserna.

Vattenbaserad fuktighetskräm

Vattenbaserade fuktighetsgivare gör mycket för huden - återfuktar, döljer irritationer, skyddar och förbättrar hudens struktur. Till skillnad från oljebaserade fuktgivare är vattenbaserade lösningar icke-komedogena, vilket innebär att de inte blockerar porer och orsakar acne. Det är en bra ersättning för feta krämer som lägger sig på huden och ger en oljig yta. En vanlig missuppfattning att moisturizers används endast för behandling av torr hud. Moisturizers är också nödvändigt för fet hud.

Som första aktör på marknaden introducerar vi nu en luftburen fuktighetsprocess, som snabbt tränger in i huden. Den fuktar effektivt samtidigt som den avlägsnar döda hudceller för att i slutänden lämna huden strålande och fräsch.

 

Betydelsen av hyaluronsyra

Hyaluronsyra produceras naturligt av kroppen och gör ett fantastiskt jobb för att behålla sin fukt. Faktum är att varje molekyl kan hålla upp till 1 000 gånger sin egen vikt i vatten. Produktionen av denna mirakelmolekyl saktas ned i takt med att vi åldras och vår hud får svårare att bibehålla sin naturliga fukt. Det gäller således hitta en produkt som innehåller rätt balans av hyaluronsyra för att bibehålla elasticitet och en vacker hydratiserad hy.

 

Skin Up®'s patenterade process

Skin Up® har utvecklat en revolutionerande formel av hyaluronsyra och antioxidanter som är helt vattenbaserad. I tillägg har vi utvecklat en sprayenhet som slår sönder molekylerna i micropartiklar så huden kan tillgodogöra sig ämnena. Idag tvistar ingen över Hyaluronsyrans effekter, inte heller Q10 eller Liponsyra – frågetecknet är snarare hudens förmåga att uppta molekylen då den kraftigt överstiger den dimension som huden klarar tillgodogöra sig.

Skin Up® sprayenhet bryter ned de verksamma molekylerna i mickroenheter som huden med lätthet kan ta upp.  Partiklarna är tom så små att du kan spraya produkten över make up men ändå tillgodogöra dig den effekten.

 

Så gör du…

Sprayas i ansiktet i 5-10 sekunder, fem gånger dagligen. Under smink som primer, över smink som fixer eller under solskyddsmedel. Den vattenbaserade formulan tränger in i huden och påbörjar sin magiska effekt. Till skillnad från andra fuktgivare som mer fungerar som en barriär på hudens yta, så blockeras inte porerna och hjälper huden att behålla fukt naturligt. Du kommer att se revolutionerade resultat omedelbart och med tiden kommer din hud att inneha vacker mjuk glöd och  kraftig reduktion av rynkor och fläckar.

 

 

 

Introduktionserbjudande

Vår patenterade Skin Up®-enhet och revolutionerande hyaluronsyraformel finns nu att köpa till priset av 1  399 kr (ord 1  699 kr).