Emelie Walles Mrs World Sweden testar Skin Up Logic Tan


BÄSTA BRUN UTAN SOL FÖR ANSIKTET

Jag älskar ju brun utan sol och även spraytan, det är något jag använder mig av flera gånger i veckan. Jag kör brun utan sol 2 gånger i veckan, samt kör jag spraytan lite då och då :)

När jag var på Skönhets och kosmetikmässan i Stockholm fastnade jag vid en monter som hade just dessa typer av produkter. De hade en sjukt rolig liten ”mekanik sak” som enkelt applicerade brun utan sol i ansiktet. Det är just det stället man alltid vill ha en snygg och lagom färg, samt så får den ju absolut inte bli ojämn i ansiktet.

Dena lilla ”mekanik sak” som jag kallar det har ju ett namn Skin Up® – Logic Tan Box, den ser ut som en liten mobiltelefon och man får en lätt ånga som applicerar färgen jämt och fint i ansiktet och dekolletaget. Jag har ju då blivit besatt av den, haha!! Jag har den liggandes på mitt kontor och kör den varje dag, har aldrig sett så fräsch ut i färgen.

Skin Up®:s ångbaserade tekonologi ger perfekt täckning, inga ojämnheter och tar enkom 30-40 sekunder om dagen att applicera. Den berikade formulan innehåller förutom DHA kraftiga anti-ageing egenskaper då den är berikad med hyaluronsyra, Q10 och Liponsyra.

I den fina lådan medföljer två olika nyanser på färger, en ljusare och en mörkare. Jag blandar de två, blir superbra färg för min hy då.

Tanningprocessen går till såhär:

1. Tidsåtgång 30-40 sekunder. Vid första användningstillfället rekommenderas en 2 minuter lång sektion
2. Applicera logical tan på väl renggjort ansikte.
3. Håll den mobila enheten 10-12 cm från ansikte och hals.
4. Spraya panna först för att därefter ta respektive ansiktshalva, bearbeta slutligen hals och nacke.
5. För ett starkare och mer intensivt resultat upprepa proceduren
6. Produkten absorberas av huden inom några minuter, använd hårtork i det fall du önskar snabba på torkningsfas.
7. Produkten är berikad med lite bronzer, men den undanliggande processen är klar inom två timmar
8. När basen väl är lagd, räcker det med 30-40 sekunder per dag för upprätthålla resultatet.
9. Använd den lilla fingerhandsken i det fall du upplever överexponering av formula på någon del av ansiktet. Dutta försiktigt.


Leave a comment